Eidsvold Idrætsforening

Hopp

Eidsvold IF - Hopp

Hopp og alpint utgjorde en gruppe fram til 1981. Fra dette året har hoppgruppa stått på egne ben. Gruppa har aldri vært stor og flest aktive var det i sesongen 83/84 med over 40 aktive.Hoppskolen var tidligere en viktig aktivitet som samlet mellom 10 og 30 utøvere.Gruppas virksomhet har sitt utspring i Dalbakken, her ble det bygd nye bakker i 90. Gruppa har stort fokus på det sosiale, men har bemerket seg sportslig gjennom årene. Tor-Helge Bakken tok VM sølv i laghopp og ble individuelt nr 22 i VM i Østerrike. Han har også deltatt i E-cup 2 ganger og vært på renn både i USA og Japan for å nevne noe.

Hoppgruppa tok en viktig avgjørelse i 2017 om å modernisere Dalbakken. Hoppgruppa tok dermed ny sats og startet opp igjen aktiviteten i Dalbakken. Etter mange dugnadstimer og noen investeringer i blandt annet i brakker, led lys, 12 par rekrutteringshoppski i forskjellige lengder og en liten snøkanon. Var alt klart for å starte opp igen aktiviteten. De siste årene har hoppgruppa dermed sakte men sikkert økt aktivitetsnivået år for år og for første gang på mange år ble det arrangert hoppskole og hopprenn i sesongen 2018/1019.

Hvis du ønsker å bli med i hoppgruppa eller ønsker mer informasjon så ta kontakt med oss

Hoppgruppa flyr høyt igjen

EIDSVOLD IDRÆTSFORENING