Tap i første treningskamp

EIF sløste med sjansene og tapte for Bøler. Se hele oversikten over vinterens treningskamper her.

Statistikk og oppsummering A-lagssesongen 2017

2017 ble et varierende år for EIFs A-lag. Les oppsummering og se hvilke spillere som spilte mest og annet statistikk her.

Kretslagsspill og ny kontrakt for Sørensen

Unggutten Markus Sørensen fikk prøve seg på kretslaget i helgen. Onsdag skrev han under ny kontrakt med EIF.

Solberg og Kristengård blir EIF-spillere i 2018

Eiven Solberg har skrevet under for EIF fra 1. januar, mens Magnus Kristengård også har bestemt seg for å være med videre etter å ha ankommet sent i høst.

Pedersen kåret til årets spiller

En rekke priser ble delt ut da A-laget hadde sin årlige avslutningstur i helgen. Jim Freddy Pedersen ble kåret til årets spiller.

Sikret plassen etter herlig seier!

Så skulle endelig seieren komme. 3-0 over Skedsmo 2 betyr 4.divisjonsspill også i 2018!

Viktig helg for EIF

Søndag spiller EIF mot Skedsmo 2, men allerede lørdag er det flere kamper som kan få stor betydning for EIF.

Knepent tap etter heroisk innsats

EIF forsvarte seg godt mot Gjelleråsen, men måtte gi tapt for serielederen.

Serielederen på besøk

Gjelleråsen jakter opprykk og mandag besøker de et formsvakt EIF på stadion.

Hauerseter fikk revansje

Marius Rødsruds scoring skaffet EIF håp, men dessverre endte det med nytt tap.