To bortekamper på rad

EIF spiller bortekamp både mandag og torsdag kommende uke. Først venter Sørumsand, deretter Kløfta.

Fra glede til fortvilelse på overtid

EIF-spillerne jublet som besatt da innbytter Lars Kristiansen satte inn 1-0 på overtid, men med kampens siste spark på ballen sikret bortelaget ett poeng.

Jakter nye poeng mot Fet

Mandag spilles årets andre seriekamp når Fet kommer på besøk til Eidsvoll stadion.

Åpnet med uavgjort i lokaloppgjøret

Fredrik Kristiansen reddet ett poeng med sin 2-2-scoring like før slutt i en sjanserik serieåpning mot Eidsvold Turn 2.

Nærmer seg seriestart

9.april spiller A-laget årets første seriekamp. Her kan dere lese om status på troppen noen dager før det braker løs.

Tap i første treningskamp

EIF sløste med sjansene og tapte for Bøler. Se hele oversikten over vinterens treningskamper her.

Statistikk og oppsummering A-lagssesongen 2017

2017 ble et varierende år for EIFs A-lag. Les oppsummering og se hvilke spillere som spilte mest og annet statistikk her.

Kretslagsspill og ny kontrakt for Sørensen

Unggutten Markus Sørensen fikk prøve seg på kretslaget i helgen. Onsdag skrev han under ny kontrakt med EIF.

Solberg og Kristengård blir EIF-spillere i 2018

Eiven Solberg har skrevet under for EIF fra 1. januar, mens Magnus Kristengård også har bestemt seg for å være med videre etter å ha ankommet sent i høst.

Pedersen kåret til årets spiller

En rekke priser ble delt ut da A-laget hadde sin årlige avslutningstur i helgen. Jim Freddy Pedersen ble kåret til årets spiller.