Tredje strake seier etter drømmestart

EIF ledet 3-0 etter 24 minutter og la grunnlaget for sin tredje strake seier da Sørumsand måtte reise hjem uten poeng.

Jakter tredje strake i høstens første hjemmekamp

Et EIF-lag på høstjakt tar imot Sørumsand i mandagens kamp.

Viktig seier i bunnoppgjøret

EIF hadde etterhvert god kontroll i bunnoppgjøret mot Fet og dro hjem med tre meget viktige poeng.

Drømmestart på høstsesongen

EIF gikk rett i strupen på Eidsvold Turn 2 og ledet 4-0 før det var spilt en halvtime av torsdagens lokaloppgjør. Det sikret tre viktige poeng.

Starter viktig høstsesong med nabooppgjør

EIF satser på en langt bedre poengfangst i høstsesongen enn på våren. Første mulighet til det blir på Myhrer torsdag.

Testimonial-kamp for Iversen

Magnus Iversen er inne i sin tiende sesong i EIF. Lørdag blir det show-kamp på Eidsvoll stadion.

Her er EIFs nye trenerteam

Roy Arne Berg kommer inn i A-lagets trenerteam sammen med Frode Berget og Oskar Ekstrøm.

Avsluttet vårsesongen med sterkt poeng

EIF fikk en opptur i siste kamp før ferien da Kløfta ble holdt til 0-0.

Nære poeng mot OBOS-preget Ull/Kisa

Ull/Kisa 2 kom til Eidsvoll stadion med en tropp bestående av spillere med bred erfaring fra nest øverste nivå, men EIF klarte nesten å kapre ett poeng.

Kjempet til seg etterlengtet poeng

Etter seks strake tap tok EIF endelig poeng igjen da et sterkt Strømmen 2-lag ble holdt til 1-1.