Morsom treningskamp

Torsdag 15. feb 2018 spilte vi treningskamp Bøn K6. Det var en ny utfordring for oss. Ikke på tempo, men på at vi måtte jobbe godt i forsvar og spille godt mot etablert forsvar i angrep.

Formen nærmer seg :)

Fredags kvelden (10/11) var vi på Hamar, og spilte treningskamp mot Storhamar G03. Det er andre gangen vi møter de i treningskamp, sist var i mai. Da var Storhamar preget av sykdom og skader, og vi vant stort, - så vi var spendt denne gangen, da de stilte med fult lag.

Seier i lokal oppgjør

I dag (søndag 29/10-17) var det lokal oppgjør mot Ull/Kisa Ble seier 26-20

En litt annerledes treningskamp

Torsdag 26/10 spilte vi treningskamp mot Eidsvoll Turn sitt J16 lag. Dette var for å litt kamptrening til lokaloppgjøret på søndag mot Ull/kisa.

Nye trøyer og treningskamp

I går fikk vi nye trenings trøyer til oppvarming og nye kamp shortser. Ikveld er det treningskamp borte mot Lensbygda

DA ER SESONGEN IGANG

I går, søndag 10/9-17, så kastet vi igang årets sesong. Første seriekamp var mot Fet.

Haslum cup 2017

I helgen , 26-27. august, spilte vi Haslum cup

Årets lagbilder

Da er vi klare for ny sesong

I dag, er det slutt på sommerferien.

Treningskamp mot Storhamar - gjennomført

Tirsdag 23. mai 2017 - spilte vi treningskamp mot Storhamar G03 i Råholthallen