Starter viktig høstsesong med nabooppgjør

EIF satser på en langt bedre poengfangst i høstsesongen enn på våren. Første mulighet til det blir på Myhrer torsdag.

EIF avsluttet vårsesongen med et sterkt 0-0-resultat mot Kløfta, men ligger fortsatt sist på tabellen to poeng bak Fet. Torsdag tar laget den korte turen til Myhrer for å møte Eidsvold Turn 2. Turn imponerte i de siste kampene før ferien og står med 18 poeng så langt. Det er 11 flere enn torsdagens bortelag.

EIF trenger en del poeng fremover. Opp til Fet er det kun to poeng, men trolig blir det nødvendig å passere minst ett lag til for å berge plassen.

De siste dagene har det vært overganger begge veier. Daniel Olsen (i Turn-drakt på bildet) og Henrik Ulseth har kommet fra Turn til EIF, mens Magnus Kristengård har gått motsatt vei. EIF har også signert Simen Martinsen, som kommer tilbake til klubben etter et opphold i Flisa, mens Espen Fjeld er ferdig med sitt opphold i USA.

Skadesituasjonen ser bedre ut enn på en god stund for EIF. Magnus Iversen, Stian Halberg og Espen Berg Ottesen er fortsatt ute, men ellers er det ingen nye skader å melde om.

Vårens oppgjør mellom lagene på Eidsvoll stadion endte 2-2. I fjor vant EIF 2-1 på Eidsvoll stadion, mens det ble 2-0 til Turn i motsatt oppgjør. På de siste 17 innbyrdes oppgjørene har åtte endte med Turn-seier, seks med EIF-seier og tre med uavgjort.

Kampstart på Myhrer torsdag er klokken 20.15.