Testimonial-kamp for Iversen

Magnus Iversen er inne i sin tiende sesong i EIF. Lørdag blir det show-kamp på Eidsvoll stadion.

Vinteren 2009 signerte Magnus Iversen for EIF. Med over 100 scoringer er han trolig klubbens mestscorende spiller noensinne og nå er spissen inne i sin tiende sesong. Kombinert med sin egen 30-årsdag markeres dette med en show-kamp på Eidsvoll stadion førstkommende lørdag.

Her vil to EIF-lag, hovedsaklig bestående av utvalgte spillere Iversen har spilt sammen med, møtes til dyst. En rekke tidligere EIF-spillere er invitert, deriblant veteraner som Egil og Knut Harald Flesvik, Jon-Are Laugtug, Kenneth Lundby og Cato Sørlie, som står med mange hundre EIF-kamper og vil igjen være i aksjon lørdag, i tillegg til mange andre kjente EIF-ansikter med god bakgrunn i den røde trøya.

Kampen spilles på Eidsvoll stadion lørdag klokken 15.00 og vi kan nesten garantere god underholdning!