Her er EIFs nye trenerteam

Roy Arne Berg kommer inn i A-lagets trenerteam sammen med Frode Berget og Oskar Ekstrøm.

Berget og Ekstrøm har ledet laget etter at Kyrre Innstøy takket for seg i mai. Nå er også Roy Arne Berg klar. 33-åringen, som har mange sesonger bak seg som spiller i EIF tidligere, jobber til daglig som trenerutvikler i Vålerenga og er bosatt på Råholt.

Han har, til tross for sin unge treneralder, allerede mye erfaring både lokalt med aldersbestemte lag i EIF og Eidsvold Turn, men også jobbet med spillerutvikling i klubber som Raufoss, Fredrikstad og nå altså Vålerenga. Berg er også utdannet UEFA A-lisenstrener.

Kampen mot Kløfta var den første trenertrioen ledet sammen, noe som altså blir løsningen ut sesongen. EIF er godt fornøyd med denne løsningen og ønske de lykke til i arbeidet fremover, der målet nå først og fremst blir å berge plassen i 4.divisjon.