SOMMERFERIE

De fleste lag har nå tatt sommerferie, noen holder det igang, da de skal på cup etc.

Nå har de fleste av våre lag tatt sommerferie, etter en lang sesong for mange av våre spillere, trenere og andre frivillige.

Våre spillere har lagt ned mange timer denne sesongen på til trening og kamper, enkelte lag (og da spillere) har spilt 65 kamper.

Det har vært en fin og god sesong for EIF håndball, klubben vokser - vi har nå 450 medlemmer :) Vi har gjennomført ca 190 kamper i Råholthallen, og det har vært ca. 3500 betalende tilskuere på våre kamper. Våre lag har spilt ca. 420 regions-kamper i sesongen 2017/18.

Klubben har deltatt med flere spillere på regionens spillerutviklingsprogram (SPU), klubben har også trenere som har vært instruktører på SPU. Spillere fra klubben har også deltatt på regionens talentsamling i juni. De fleste lagene våre har deltatt i temaseriespill, som setter fokus på de enkelte faser i spillet, og skaper utvikling og forståelse av de enkelte faser. Dette er viktig for oss som klubb, da dette skaper utvikling

Det er nå viktig at våre utøvere og frivillige får "ladet batteriene" - før en ny sesong setter igang. Kommende sesong, har vi meldt på flere lag i seriespil, en noen gang tidligere - et godt tegn på en klubb som vokser. Håndballgruppa er en "gammel" gruppe - den fyller 80 år i høst, noe vi vil markere på vår årlige Kick-off (avkast) - mer info om dette kommer etter sommeren.

VI I EIF HÅNDBALL ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD SOMMER - så sees vi til høsten :)

Bilderesultat for sommerferie