Kjempet til seg etterlengtet poeng

Etter seks strake tap tok EIF endelig poeng igjen da et sterkt Strømmen 2-lag ble holdt til 1-1.

Midtveis i 1.omgang fikk EIF en gigantsjanse da Eiven Solberg kastet seg frem på en Fredrik Kristiansen-heading og satte ballen i tverrliggeren fra tre meter. Det siste drøye kvarteret av omgangen var det imidlertid Strømmen 2 som styrte. De fikk en kjempesjanse etter en corner da EIF reddet på streken og like etter hindret Espen Brenden scoring med en strålende involvering få meter foran mål.

I 2.omgang kom derimot det røde kortet etter et kvarters spill da Mustapha Achrifi snakket på seg to gule i løpet av et halvt minutt. Før den tid hadde Strømmen skapt to enorme sjanser med et skudd over fra ti meter og en utrolig miss på åpent mål.

Strømmen 2 - Eidsvold IF 1-1 (0-1)
Strømmen stadion
0-1 (43.min) Fredrik Kristiansen (Eiven Solberg)
1-1 (75.min) Herman Lund Halvorsen