EIF Fotball inviterer til "Ungdomskveld" fredag 22.06. kl. 18.30

Fredag 22.06. kl. 18.30 ønsker vi velkommen til "Ungdsomskveld" i salen på Klubbhuset.

EIF fotball ønsker fremover å styrke fokus på ungdomsfotballen i klubben og første steg er å invitere alle ungdommer til en egen "ungdomskveld" på klubbhuset.

Ungdomsavdelingen i klubben er fra 13 år tom 19 år og vi ønsker alle i denne aldersgruppen velkommen til oss denne fredagen. Arrangementet er åpent for alle, både de som spiller fotball i EIF i dag, de som kanskje har lyst til å spille ungdomsfotball i EIF men som ikke spiller i dag (har pause, sluttet/har lyst til å begynne igjen) eller dersom du spiller for en annen klubb i området i dag.

Formålet med denne kvelden er å informere om de planenen klubben har fremover, samt at det gir en mulighet til å treffe og få snakke med både spillere og foresatte utenfor fotballbanen.

Foreløpig program:

18.30 - Velkommen - Informasjon om ungdomsavdelingen og planer for 2019 og fremover. Inspill fra spillerne og foresatte.

- G13/G14/G16 og G19 lag i 2019

19.30 - 20.00 - Eget innlegg (tema og foredragsholder kommer senere)

20.00 - Bevertning til alle; Brus og pizza/pølse

20.00 - VM kamp på storskjerm: Serbia - Sveits

Velkommen til ungdomskveld - håper vi får se mange spillere og foresatte denne kvelden!