Bittert tap i målfest

EIF hentet opp Rælingens 3-1-ledelse, men to kalddusjer på tampen sørget for nok et tap.

EIF på desperat poengjakt fikk en god start i onsdagens kamp mot Rælingen da Eiven Solberg satte inn 1-0 etter en god pasning fra Martin Sydtangen. EIF fikk også en god sjanse like etter, men ble stoppet av en beinparade av keeper.

Knappe halvtimen var spilt da gjestene utliknet på en heading etter et frispark. Rælingen prøvde seg på en ny heading noen minutter senere, men uten uttelling denne gang. Stillingen ved pause var 1-1 etter at lagene hadde vært best i hver sin halvdel av omgangen.

I 2.omgang skulle det blir virkelig målrikt. Det startet da Rælingen utnyttet en EIF-tabbe og gikk opp i 2-1. Bortelaget var nære å øke med en farlig heading like etterpå og et skudd på utsiden av stolpen. Tjue minutter før slutt skulle de lykkes da et skudd skiftet retning i en EIF-forsvarer og traff nettet.

Da så det vanskelig ut for vertene, men drøye fem minutter senere fikk EIF straffe da Robin Limbodal ble felt. Eiven Solberg var sikker fra ellevemeteren og skapte ny spenning med sin andre scoring. Med knappe ti minuttet før slutt ble det stor jubel da Robin Limbodal headet inn 3-3, men den jubelen fikk en kraftig demper da Rælingen headet en corner i nettet bare minuttet senere. EIF ropte på angrep på keeper, men ble ikke hørt.

Fem minuttet før slutt ble kampen punktert da Rælingen økte til 5-3, det fjerde målet i løpet av en ellevill timinutters periode. EIF så ut til å redde ett etterlengtet poeng, men dessverre glapp det igjen. Dermed blir mandagens kamp borte mot Strømmen 2 viktig for å holde følge med lagene i bunnen.

Eidsvold IF - Rælingen 3-5 (1-1)
Eidsvoll stadion
1-0 (14.min) Eiven Solberg (Martin Sydtangen)
1-1 (29.min) Adrian Tjernsli