Spiller fra EIF på regional talentsamling

Helgen 8-10. juni arrangerer Håndballforbundet region Øst - regional talentsamling i Rakkestad for spillere født 2003 Her er EIF så heldige å få med 6 spillere (3 jenter og 3 gutter)

Våre spillere som er skal delta er:

Malin Berg, Julie Mathisen, Helene Nordgård Odland, Wolf Glittenberg, Keven Tveter Pedersen og Eirik Arnarsson.

Spillerne skal gjennomføre 5 treningsøkter og i tillegg ha teori undervisning i forskjellige aktuelle temaer.

Det vil være 225 spillere i action denne samlingen. Disse er fordelt i grupper hvor tre av gruppene er gutter og seks av gruppene er jenter. Gjennom SPU inneværende sesong og denne samlingen vil det bli plukke ut åtte jenter og åtte gutter som skal delta på den sentrale talentsamlingen som holdes i Skien 06.-09.08.2018.

Spillere har fått, egent treningstøy av klubben til denne samlingen, slik at du synes og presenterer klubben på en fin måte.

Vi ønsker alle 6 lykke til og håper de får en flott opplevelse og mye inspirasjon til å forsette sin utvikling, samt noe de kan ta med tilbake til sine medspillere.