Bare nesten mot Hauerseter

EIF kunne fått med seg poeng i varmen på Nordkisa, men det endte med ettmålstap.

Midtveis i omgangen fikk hjemmelaget en stor sjanse med heading utenfor fra kort hold. Lagene tok drikkepause like etter og det virket som lagene hadde ulikt innhold i vannflaskene, for etter dette var Hauerseter klart best og tok også umiddelbart ledelsen. Et utspill fra Glenn Wilsgård ble vunnet i lufta av en hjemmespiller på midtbanen. Headingen var såpass hardt at det ble en bakromspasning til Tobias Jakobsson, som var sikker alene med Wilsgård.

EIF var nære redusering da Markus Sørensen fikk to store sjanser på kort tid. Først med en sleiv utenfor fra ti meter, deretter en stupheading som keeper reddet. Hauerseter var også farlig frempå ved flere anledninger og ble blant annet stoppet av to gode Wilsgård-redninger.

Nærmere kom aldri EIF og Hauerseter rodde i land en 2-1-seier. Ikke ufortjent at hjemmelaget vant, men med marginer riktig vei kunne EIF fått med seg poeng i denne kampen.

Klikk her for å lese hva EUB skriver om kampen

EIFs lag: Glenn Wilsgård - Mikolaj Liber, Jim Freddy Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Heine Kjøniksen (Jørgen Olsen 46.min) - Markus Sørensen, Robin Limbodal, Espen Brenden - Marius Rødsrud, Eiven Solberg, Martin Sydtangen