Fjerde strake tap mot Aurskog-Høland

Et ungt EIF-lag fikk det tøft mot topplaget Aurskog-Høland.

EIF fikk også kampens første sjanse da Martin Sydtangen var farlig frempå og skjøt utenfor. Espen Brenden var nære selvmål da han headet like over eget mål, mens gjestene også skapte en stor sjanse på et frispark. Drøye kvarteret var spilt da Aurskog-Høland tok ledelsen. Et innlegg fra venstre ble headet kontant i mål.

I 2.omgang kom EIF brukbart i gang, men etter en drøye timen spilt ble kampen definitivt punktert da Aurskog-Høland satte inn 0-3. Eiven Solberg var svært nære scoring da han headet i stolpen, mens gjestene fikk straffespark på den påfølgende kontringen. Den ble derimot mesterlig reddet av Glenn Wilsgård.

– Det ble mye juniorer i dag, som må steppe inn når vi har den skadesituasjonen vi har. Jeg synes de gjorde en fin figur. Vi møtte et lag som er helt i toppen, og jeg synes vi hang godt med og ga dem en god kamp. De rundspilte oss ikke, og vi hadde flere muligheter vi kunne scoret på, sier EIF-trener Frode Berget.

EIFs lag: Glenn Wilsgård - Jørgen Olsen, Mikolaj Liber, Espen Brenden, Heine Kjøniksen - Markus Sørensen, Robin Limbodal (Arild Bøe 82.min), Marius Rødsrud (Niklas Olsen 77.min) - Anders Kvalness (Stian Andersen 77.min), Martin Sydtangen, Eiven Solberg