Fjerde strake tap mot Aurskog-Høland

Et ungt EIF-lag fikk det tøft mot topplaget Aurskog-Høland.

Det var dessverre et lite mannefall for EIF foran kampen mot Aurskog-Høland. Hele 11 spillere manglet, men gledelig var det at Robin Limbodal og Marius Rødsrud var tilbake.

EIF fikk også kampens første sjanse da Martin Sydtangen var farlig frempå og skjøt utenfor. Espen Brenden var nære selvmål da han headet like over eget mål, mens gjestene også skapte en stor sjanse på et frispark. Drøye kvarteret var spilt da Aurskog-Høland tok ledelsen. Et innlegg fra venstre ble headet kontant i mål.

AHFK var inne i en god periode nå, styrte kampen og skapte ytterligere et par farlige sjanser. 0-2 kom etter 36 minutter da et av de mange lange innkastene ble stusset videre til Ola Vestreng, som styrte ballen i mål på bakre stolpe. EIF var heller ikke ufarlig. Markus Sørensen fikk en stor sjanse da han skjøt utenfor etter at keeper ga retur på et skudd fra Martin Sydtangen, mens Anders Kvalness også var nære da han ble spilt igjennom.

I 2.omgang kom EIF brukbart i gang, men etter en drøye timen spilt ble kampen definitivt punktert da Aurskog-Høland satte inn 0-3. Eiven Solberg var svært nære scoring da han headet i stolpen, mens gjestene fikk straffespark på den påfølgende kontringen. Den ble derimot mesterlig reddet av Glenn Wilsgård.

Like etter straffen fikk Aurskog-Høland et par gigantiske sjanser uten å score, mens Eiven Solberg igjen var svært nære da han satte ballen fra meget god posisjon. Det ebbet imidlertid ut med 0-3. En fortjent borteseier, men en kamp der EIF også skapte sine sjanser.

? Det ble mye juniorer i dag, som må steppe inn når vi har den skadesituasjonen vi har. Jeg synes de gjorde en fin figur. Vi møtte et lag som er helt i toppen, og jeg synes vi hang godt med og ga dem en god kamp. De rundspilte oss ikke, og vi hadde flere muligheter vi kunne scoret på, sier EIF-trener Frode Berget.

Eidsvold IF - Aurskog-Høland 0-3 (0-2)
0-1 (16.min) Jonas Grahn
0-2 (36.min) Ola Vestreng
0-3 (62.min) Stian Skjeggenes