Nytt topplag på besøk

EIF jakter etterlengtede poeng, men får tøff motstand når Aurskog-Høland kommer på besøk onsdag.

For EIFs del har de tre kampene etter 3-0-seieren over Raumnes & Årnes gitt tre strake tap og null scoringer. Skadene fortsetter dessverre også å hope seg opp. Siden sist har Magnus Kristengård (overtråkk), Fredrik Kristiansen (ribbeinsbrist) og Stein Vidar Fjeldvang (lyskestrekk) gjort at de ikke spiller onsdagens kamp. Eiven Solberg er også tvilsom etter en smell, mens Magnus Iversen, Stian Halberg, Shahin Hemat, Fredrik Olsen, Lars Kristiansen og naturlig nok Espen Berg Ottesen også er ute.

Fjorårets oppgjør mot Aurskog-Høland er det helst bare å glemme (1-4 og 0-6). I 2016 var gjestene i 3.divisjon, mens det i 2015 også ble to klare Aurskog-Høland-seire. I 2014 derimot endte tilsvarende oppgjør hele 8-2 til EIF!