Nytt topplag på besøk

EIF jakter etterlengtede poeng, men får tøff motstand når Aurskog-Høland kommer på besøk onsdag.

Med fire baklengsmål etter pause ble kampen mot Blaker for en drøy uke siden en nedtur for EIF. EIFera er nå sist med fem poeng og onsdag kommer Aurskog-Høland på besøk. Gjestene åpnet med fem strake seire, mens det har blitt to poeng på de tre siste. I de kampene har de imidlertid møtt de tre andre topplagene Ull/Kisa 2, Fu/Vo og Kløfta. I de fem første kampene vant de med ett og to mål og klarte å vippe de jevne kampene i sitt favør.

For EIFs del har de tre kampene etter 3-0-seieren over Raumnes & Årnes gitt tre strake tap og null scoringer. Skadene fortsetter dessverre også å hope seg opp. Siden sist har Magnus Kristengård (overtråkk), Fredrik Kristiansen (ribbeinsbrist) og Stein Vidar Fjeldvang (lyskestrekk) gjort at de ikke spiller onsdagens kamp. Eiven Solberg er også tvilsom etter en smell, mens Magnus Iversen, Stian Halberg, Shahin Hemat, Fredrik Olsen, Lars Kristiansen og naturlig nok Espen Berg Ottesen også er ute.

Det gledelige er at Marius Rødsrud er tilbake. Robin Limbodal har også trent godt den siste tiden og er klar for spill. Heine Kjøniksen har også ristet av seg skaden som gjorde at han forlot banen mot Blaker, og vi håper og tror at det uansett blir et slagkraftig EIF-lag onsdag.

Fjorårets oppgjør mot Aurskog-Høland er det helst bare å glemme (1-4 og 0-6). I 2016 var gjestene i 3.divisjon, mens det i 2015 også ble to klare Aurskog-Høland-seire. I 2014 derimot endte tilsvarende oppgjør hele 8-2 til EIF!

Kampstart på Eidsvoll stadion onsdag er klokken 19.00.