Bunnoppgjør på Bruvollen

Mandag møtes lagene som for øyeblikket er de to nederste i 4.divisjon, nemlig Blaker og EIF.

EIF gjorde en hederlig innsats mot topplaget Fu/Vo i forrige kamp, men det ble tomhendt i poengbeholdningen i 0-1-tapet. Samtidig vant samtlige tre lag bak EIF på tabellen sine kamper og sendte dermed EIFera nederst med sine fem poeng. Tabellen er imidlertid veldig jevn. Hadde EIF for eksempel rensket unna innlegget i kampens siste sekund mot Fet hadde plasseringen vært seks plasser høyere! En trepoenger mandag vil dermed sørge for klatring på tabellen.

Fem poeng har også mandagens motstander Blaker. Laget, som trenes av velkjente Fredrik Larsen, har gått på flere ettmålstap i jevne kamper og forrige runde ledet de ved pause mot Kløfta i kampen som endte 3-1. Mandagens kamp blir en av to kamper denne sesongen på naturgress. I fjor ble EIF senket av en sen Blaker-scoring i 2-1-kampen, mens oppgjøret i 2016 endte 2-2.

For EIF sin del er troppen stort sett den samme som mot Fu/Vo. På trenerbenken er det imidlertid ikke likt, siden Kyrre Innstøy nå har gitt seg som trener. Bortelaget ledes dermed av Frode Berget og Oskar Ekstrøm i denne kampen.

Kampstart på Bruvollen mandag er klokken 19.30.