Knepent tap i Innstøys avskjedskamp

KIm Brennas volleyscoring midtveis i 2.omgang sørget for at Fu/Vo tok med seg tre poeng.

Før kampen mot topplaget Fu/Vo annonserte Kyrre Innstøy at han trekker seg som EIF-trener (se egen sak). Dessverre ble ikke avskjedskampen helt som ønsket, men EIF holdt lenge stand mot bortelaget, som sto med 16 mål på de to siste kampene.

For selv om Fu/Vo hadde ballen klart mest ble det ikke skapt all verden med målsjanser før pause. Gjestene prøvde seg med noen småfarlige langskudd, men den første store sjansen kom etter 40 minutter da en Fu/Vo-spiller headet over fra kort hold. Like etterpå fikk EIF en gigantisk sjanse da Fredrik Kristiansen headet i stolpen fra få meters hold. På overtid i 1.omgang kunne Kim Brenna scoret, men en strålende beinparade av Glenn Wilsgård sørget for at det sto 0-0 midtveis.

I starten av 2.omgang måtte Wilsgård igjen flere ganger i aksjon og hindret baklengsmål med to-tre gode redninger. EIF lå lavt og forsvarte seg godt, men etter drøye timen glapp det. Et innlegg fra Ørjan Hopen fant Kim Brenna, som fikk stå helt alene bakerst i feltet. Spissen traff klokkereint på volley og banket inn 0-1 i hjørnet. Etter dette kontrollerte Fu/Vo mye av kampen og var også nære å doble ledelsen med en heading knappe kvarteret før full tid.

EIF klarte å løfte seg de siste minuttene og kunne fått med seg ett poeng. Eiven Solberg kom til tre avslutninger på kort tid, og på det ene måtte keeper ut i full strekk. Magnus Kristengård fikk også en god mulighet da han skjøt over fra 12 meters hold. Mål ble det imidlertid ikke og kampen ebbet ut med 0-1. En fortjent seier til gjestene, selv om EIF gjorde det vanskelig for dem i store deler av kampen.

Klikk her for å lese referat på fotballnerd.no

Klikk her for å se høydepunkter fra kampen, filmet av nesfotball.blogg.no

Eidsvold IF - Fu/Vo 0-1 (0-0)
Eidsvoll stadion
0-1 (63.min) Kim Brenna
Dommer: Rune Løbersli, Skjetten
Gule kort: Jim Freddy Pedersen, EIF, samt ett til Fu/Vo.

EIFs lag: Glenn Wilsgård - Jørgen Olsen. Jim Freddy Pedersen, Espen Brenden, Heine Kjøniksen - Anders Kvalness (Robin Limbodal 77.min), Markus Sørensen, Magnus Kristengård, Mikolaj Liber (Martin Sydtangen 77.min) - Eiven Solberg, Fredrik Kristiansen