Innstøy gir seg som EIF-trener

Mandag informerte Innstøy spillerne om at Fu/Vo-kampen blir den siste som EIF-trener.

Treneren tok avgjørelsen i forrige uke og informerte spillergruppen på et møte i forkant av mandagens kamp.

- Den siste tiden har motivasjonen vært dalende. Det er mange detaljer som til sammen gjør at det har blitt sånn. I tillegg har jeg en hektisk hverdag med jobb og familie, og i det siste har jeg ikke følt at tiden strekker til. Da synes jeg det er best å gi seg nå, sier Innstøy.

- Jeg har hatt flere flotte år i klubben, så det er selvfølgelig vemodig, men for både meg og laget tror jeg dette er det riktige nå, sier han.

Hvordan trenerløsningen blir fremover er ennå ikke helt avklart, men assistenttrener Frode Berget er fortsatt med i trenerteamet.

EIF ønsker å beholde Kyrre, men har forståelse og respekt for valget han nå har gjort. Vi takker han for strålende innsats i over fire sesonger. Innstøy ledet laget til opprykkskamp i 2010 og en sterk 6.plass i en spisset 4.divisjon året etter. Foran 2016-sesongen gjorde han comeback som trener etter en periode som sportslig leder. Det endte med en strålende 3.plass etter en fantastisk høstsesong, før det ble 11.plass i fjor.