Klart tap på Skedsmo

Mandag kveld ble en trist EIF-affære med null poeng, fem baklengsmål og alvorlig kneskade på kaptein Magnus Iversen.

EIF ønsket å bygge videre på 3-0-seieren over Raumnes & Årnes i forrige kamp, men slik gikk det ikke i mandagens kamp mot Skedsmo 2. Med flere nye skader, sykdom og andre forfall var det noen endringer i EIF-laget fra sist. Starten av kampen var jevn og EIF fikk den første store sjansen da Markus Sørensen og Fredrik Kristiansen kombinerte fint, og sendte sistnevnte alene med keeper, men Skedsmo-keeperen reddet mesterlig. Skedsmo hadde ballen mest, uten å skape mer enn et par halvfarlige langskudd.

Etter drøye tjue minutter fikk EIFs skadeliste et nytt medlem. Magnus Iversen gikk i bakken med store smerter i høyre kne og ble liggende i flere minutter før han ble hjulpet av banen. Diagnosen er ikke klar, men mye tyder på at EIF nok må klare seg uten kaptein resten av sesongen. Han lider dermed samme skjebne som Espen Berg Ottesen på samme bane for et knapt år siden.

Kvelden ble ikke noe bedre for EIF noen minutter senere da hjemmelaget tok ledelsen da en corner ble headet i nettet. EIF svarte nesten umiddelbart da Mikolaj Liber headet i stolpen, men dette var ikke bortelagets kveld. 41 minutter var spilt da Skedsmo doblet ledelsen da et innlegg fra høyre ble styrt videre i nettmaskene, mens 3-0 var et faktum etter nok en heading etter corner. Sjansestatistikken viste 4-3 til Skedsmo 2 etter 1.omgang og 3-0 i mål, så EIF følte at de hadde fått dårlig betalt.

2. omgang ble dessverre aldri spesielt spennende. Skedsmo var farlig frempå ved et par anledninger i starten av omgangen før Eiven Solberg ble stoppet av en kjemperedning etter 60 minutter. Istedet for 3-1 ble det 4-0 et halvt minutt senere med et skudd via en EIF-spiller og i mål. Resten av omgangen ble en transportetappe og på tampen fastsatte hjemmelagets Robin Moheim resultatet til 5-0 etter et dribleraid.

En fortjent seier til Skedsmo 2 på en dårlig EIF-dag, men 5-0 var et i overkant stygt resultat ut i fra antall sjanser. EIFs neste kamp spilles hjemme mot Fu/Vo førstkommende mandag.

Skedsmo 2 - Eidsvold IF 5-0 (3-0)
Skedsmo kunstgress
1-0 (28.min) Robin Moheim
2-0 (41.min) Sebastien Lobmann