Tine Fotballskole - 25. tom 29. juni - Påmelding åpen

Årets Tine Fotballskole arrangeres 25. tom 29. juni og er for alle jenter og gutter i alderen 6 til og med 13 år. Påmeldingen er nå åpnet.

Eidsvold IF arrangerer tradisjonen tro Tine Fotballskole også i sommer. I år vil det være i perioden fra 25. juni - 29. juni.

Arrangementet vil være på Eidsvoll Stadion og vare fra 10:00-15:00 hver dag, og tilbudet vil være for jenter og gutter i alderen 6 til og med13 år.

Pris pr. deltaker vil være 1200,- søskenmoderasjon 30% (på barn 2 osv). Vi må sette et tak på 150 deltakere og påmeldingen vil stenge når vi når taket uavhengig av påmeldingsfristen.

Siste dag blir det også grilling av pølser. Deltakerne må ha med matpakke hver dag, men drikke står vi for. Det vil være mulighet for påfyll av drikke underveis.

Instruktørene på fotballskolen vil være eldre spillere i EIF.

NB! Nytt av året er at påmelding til fotballskolen kun skjer via elektronisk påmelding og betaling.

Klikk på lenken nedenfor for å komme til påmeldingskjema og betaling:

Dette får du som deltaker på Tine Fotballskole:

- Tine T-skjorte

- Tine Sekk

- Diplom

- Et Tine produkt hver dag

- Fotball og drikkeflaske

- 5 dager med fotballmoro

VELKOMMEN TIL TINE FOTBALLSKOLE - 2018

For spørsmål ta kontakt med Tina Knutsen, e-mail: tine.fotballskole.eidsvoll@gmail.com, tlf: 92620217