4 nye klubbdommere som kan dømme 9'er kamper

Klubben har nå 4 nye dommere som er kurset for å dømme 9'er kamper i 12- og 13 års serien. Vi gratulere med innsatsen og ønsker dem lykke til. I tillegg er det mange klubbdommere som ble kurset tidligere i år og kan dømme 5'er og 7'er kamper.

Det er nå kurset 4 nye dommere som kan dømme 9'er kamper i 12- og 13 års serien.

På bildet ser vi Markus Sørensen, Kristian Brenni, Sondre Brandlistuen og Christian Markus Brali som deltok på dommerkurs 21. april på Dal.

I tillegg til disse 4 ble det avholdt klubbdommerkurs for 5'er og 7'er fotball for litt siden og det var gledelig å se så mange på kurs.

Vi håper at klubbens lag benytter seg av klubbens dommere og tar godt vare på dem.

Dere finner en oversikt over klubbens dommere på våre nettsider HER.

Takk for støtten!

Støtt oss!