4 nye klubbdommere som kan dømme 9'er kamper

Klubben har nå 4 nye dommere som er kurset for å dømme 9'er kamper i 12- og 13 års serien. Vi gratulere med innsatsen og ønsker dem lykke til. I tillegg er det mange klubbdommere som ble kurset tidligere i år og kan dømme 5'er og 7'er kamper.

Det er nå kurset 4 nye dommere som kan dømme 9'er kamper i 12- og 13 års serien.

På bildet ser vi Markus Sørensen, Kristian Brenni, Sondre Brandlistuen og Christian Markus Brali som deltok på dommerkurs 21. april på Dal.

I tillegg til disse 4 ble det avholdt klubbdommerkurs for 5'er og 7'er fotball for litt siden og det var gledelig å se så mange på kurs.

Vi håper at klubbens lag benytter seg av klubbens dommere og tar godt vare på dem.

Dere finner en oversikt over klubbens dommere på våre nettsider HER.