Viktig hjemmekamp mot Raumnes & Årnes

EIF imponerte mot Kløfta sist, men fikk ikke med seg poeng. Dermed er det to lag uten seier som møtes onsdag.

EIF står med to poeng etter sine fire første kamper i årets sesong. Bortekampen mot Kløfta sist viste at laget har et bra nivå inne, så det gjelder å gjenskape dette i onsdagens hjemmekamp mot Raumnes & Årnes. Gjestene har også hatt en tung start og har tapt sine fire første kamper. Også de møtte Kløfta i forrige uke og gikk på et 0-4-tap, mens de øvrige tapene har kommet mot Ull/Kisa 2, Strømmen 2 og Rælingen. Det har imidlertid vært jevne kamper og det meldes om at Raumnes & Årnes har vært gode spillemessig.

EIF og Raumnes & Årnes har møtt hverandre en rekke ganger de siste sesongene. I fjor gikk bortelaget seirende ut med 2-0 på Eidsvoll stadion, mens våroppgjøret på Årnes endte 1-1. På de siste 16 innbyrdes oppgjørene står EIF med sju seire, Årnes med to og hele sju har endt uavgjort. EIF har ikke slått Årnes hjemme siden 2013. I 2014, 2015 og 2016 endte det med poengdeling, mens Årnes altså vant i fjor.

Hos EIF var Jim Freddy Pedersen og Magnus Iversen tilbake i startoppstillingen sist, mens Magnus Kristengård var ute. Midtbanespilleren er usikker også til onsdagens oppgjør, mens Marius Rødsrud og Stian Halberg fortsatt mangler, i tillegg til langtidsskadde Espen Berg Ottesen.

Kampstart på Eidsvoll stadion onsdag er klokken 19.00.