Vi er klare for Norgehuscup Håndball - 1 mai

Velkommen alle Håndballvenner! Nå nærmer det seg NorgeshusCup 2018 og vi som arrangør gleder oss veldig! Vi venter mye spiller glede og høy stemning blant de 43 lag som skal delta.

Heisann Håndballvenner

Nå nærmer det seg Norgshus Cup 2018 og vi som arrangør gleder oss veldig.
I nåværende håndballgruppe, så vil dette være vår første cup-arrangement og vi er selvsagt derfor ekstra spente.

Vi ønsker å gjøre dere oppmerksomme på noen punkter.

Parkering:
Vedlagt ligger kart over området. Parkeringsområde er merket opp. All annen parkering vil foregå på eget ansvar.
Parkering er gratis om ikke annet er anvist på området du setter bilen.

Inngang:

Voksen: 60,-

Honnør: 30,-

Barn: Gratis

Billetten gjelder både i Eidsvollhallen og Råholthallen for de som ønsker å besøke begge steder.

Servering:
Det vil være salg av kalde/ varme drikker, baguetter, Hamburgere (Grillen tennes kl 10.00), vafler og kaker. For de med Gluten/ lactose-intoleranse vil det være alternativ.

Betalingsmåter:

Inngang: Vipps, Kontant, Kort

Kiosk: Vipps, Kontant, kort

Grillen: Vipps, kontant

Eidsvold IF Håndball VIPPS-nummer er: 100525

Alle våre dugnadsmennesker vil være synlige med vester, og dersom det skulle være noen spørsmål, henvend dere til de for videre veiledning.

Takk for støtten!

Støtt oss!