Jakter nye poeng mot Fet

Mandag spilles årets andre seriekamp når Fet kommer på besøk til Eidsvoll stadion.

EIF fikk med seg ett poeng etter en sen utlikning mot Eidsvold Turn 2 i serieåpningen, men spillerne selv var klare på at det var en kamp som burde blitt vunnet. Mandag blir det en ny mulighet til å ta årets første seier når Fet kommer på besøk. Troppen til EIF er stort sett den samme som i forrige kamp. Det betyr at det fortsatt er noen forfall, mens Mikolaj Liber er tilbake etter karantene.

Fet har såvidt reddet plassen de siste sesongen og er tippet langt nede også i år, men imponerte i serieåpningen da de holdt nullen lenge mot et OBOS-preget Ull/Kisa 2 og tapte bare 2-0. I deres andre kamp ble det 2-6 hjemme mot topplaget Kløfta. Tilsvarende oppgjør mellom EIF og Fet for nesten nøyaktig et år siden endte 4-0 til EIF, mens Fet fikk revansje med sin 1-0-seier i høstkampen.

Kampstart på Eidsvoll stadion er mandag klokken 19.30.

Takk for støtten!

Støtt oss!