Knut Sundby utnevnt til Æresmedlem

Knut har hatt mange verv i klubben utenfor hoppgruppa og var også i en periode leder av hele idrettslaget. Dette verdsettes særdeles høyt av klubben! (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Knut og Øyvind to av fem nye Æresmedlemmer i klubben, begge med hovedtilhørighet i Hoppgruppa. To flotte representanter for klubben! (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Eidsvold IF er veldig stolt av hoppgruppa, ikke minst er hele klubben imponert og glade for at man igjen har aktivitet i Dal bakken etter en enorm dugnadsinnsats. Det var derfor helt på sin plass syntes styre å utnevne to nye Æresmedlemmer med hovedtilhørighet i hoppgruppa. Begrunnelsen for utnevnelsen av Knut Sundby ser du her: