Tap i første treningskamp

EIF sløste med sjansene og tapte for Bøler. Se hele oversikten over vinterens treningskamper her.

Søndag spilte EIF sin første treningskamp da Oslo-laget Bøler kom på besøk. EIF tok ledelsen da Eiven Solberg lekkert lobbet inn 1-0 etter en strålende pasning fra Magnus Kristengård, men to EIF-gavepakker sørget for at kampen ble snudd til 1-2 før pause.

I 2. omgang skapte EIF flere enorme sjanser, blant annet to misser på åpent mål, og det var smått utrolig at kampen endte uten flere scoringer. Totalt sett en skuffende start på året, men EIF hadde definitivt fortjent et bedre resultat ut i fra spill og sjanser.

EIFs lag: Glenn Wilsgård - Jørgen Olsen, Jim Freddy Pedersen, Preben Misund-Johnsen, Espen Brenden - Andre Kvalness, Magnus Kristengård, Shahin Hemat, Lars Andre Oskarsen - Eiven Solberg, Fredrik Kristiansen
Benyttede innbyttere: Mikolaj Liber, Lars Kristiansen og Sondre Aasen.

Neste treningskamp spilles førstkommende lørdag, da mot Skedsmo 2. Resten av treningskampene i vinter spilles slik:

Lørdag 3. februar klokken 13.00: EIF - Skedsmo 2
Lørdag 17. februar klokken 13.00: EIF - Vind