EIF Fotball søker trenere til G19/JR laget

EIF Fotball søker trenere til vårt G19/Jr lag.

Vi søker trenere til vårt G19/Jr lag!

Eisvold IF Fotball søker trenere til vårt G19/Jr lag for 2018 sesongen med tiltredelse snarest.

Laget består av spillere i aldersgruppen 17 -19 år, samt spillere fra 20 år som trener sammen med G19 gruppen (7. div senior lag).

Har du trenererfaring er engasjert og ønsker å bidra så ta kontakt for en samtale.

Kontakt: Leder EIF Fotball, Asbjørn Brandlistuen, e-mail: leder.fotball@eidsvold-if.no tlf: 916 41 774

Eidsvold IF Fotball kan tilby et aktivt fotballmiljø med lag i alle aldersgrupper. Antallet barn, unge og voksne som spiller fotball i klubben er sterkt økende så vi ønsker knytte til oss flere fotballtrenere for å øke det sportslige tilbudet.

Vi ønsker å satse på kursing og utdannelse av våre fotballtrenere og klubben støtter kursavgift for alle trenere som ønsker å ta grunnleggende «Grasrottrenerutdannelse» via NFF sitt kursprogram.

Eidsvold IF er en breddeklubb og vi ønsker å skape et spennende og aktivt fotballmiljø på alle nivåer og årganger, bla gjennom motiverte og flinke trenere. I tillegg kursing, tilbyr vi regelmessige trenerforum og ønsker å skape et godt faglig trenermiljø på tvers av årganger i klubben.

Dersom dette er noe for deg eller du ønsker å ta en prat, nøl ikke med å ta kontakt med oss!

Takk for støtten!

Støtt oss!