Invitasjon til trenerforum 12.12. på klubbhuset

EIF Fotball inviterer trenere på alle årgangen til trenerforum på klubbhuset på Eidsvoll Stadion 12. Desember kl. 18.00 - 20.30.

EIF fotball ønsker å skape en god arena for utvikling av trenere og andre ressurser i klubben, og et av tiltakene er å gjennomføre regelmessige trenerforum i klubbens regi.

Møtet 12.12. er for trenere i alle årgangen, men lagledere kan også møte dersom de har anledning.

Agenda:

1.Vinterbruk av kunstgressbanen 18.00 - 19.00

- Informasjon fra baneansvarlig og instruks for god bruk av kunstgressbanen i vinter.

2.Trenerforum 19.00 - 20.30

- Yngres avdeling (6 - 12 år): v. Stian Sund

Presentasjon av trenere, «Flest mulig lengst mulig», Trenerkurs, Sportslig oppfølging

- Ungdom/senior: v. Roy Arne Berg