Kretslagsspill og ny kontrakt for Sørensen

Unggutten Markus Sørensen fikk prøve seg på kretslaget i helgen. Onsdag skrev han under ny kontrakt med EIF.

15 år gamle Markus Sørensen fikk prisen som årets unge spiller og mest fremgangsrike spiller etter 2017-sesongen, der han fikk mye spilletid og hadde en flott utvikling for EIFs A-lag. Forrige uke kom enda en opptur da midtbanespilleren var med kretslaget til 02-årgangen til Akershus.

Sammen med spillere fra LSK, Lørenskog, Gjelleråsen, Sørumsand, Strømmen, Skjetten og Ull/Kisa gjennomførte han en treningsøkt onsdag og lørdag, før det var kamp mot Indre Østland søndag. Der spilte Sørensen på midtbanen i en overbevisende 9-2-seier. Markus er første EIF-spiller på flere år som er tatt ut på kretslagssamling, noe som selvsagt er svært gledelig både for EIF og ikke minst Markus selv.

Gledelig er det også at 15-åringen fortsetter i EIF også kommende sesong. Onsdag kveld skrev han nemlig under ny kontrakt. Vi håper den gode utviklingen vil fortsette i 2018-sesongen og er glade for å ha med Sørensen videre!

Takk for støtten!

Støtt oss!