Solberg og Kristengård blir EIF-spillere i 2018

Eiven Solberg har skrevet under for EIF fra 1. januar, mens Magnus Kristengård også har bestemt seg for å være med videre etter å ha ankommet sent i høst.

To solide forsterkninger er klare for EIF i 2018-sesongen. Eidsvold Turn-angriper Eiven Solberg har signert og Magnus Kristengård har valgt å fortsette. 23-åringen var nære en EIF-overgang i sommer, men fullførte sesongen med Eidsvold Turn. Der noterte han seg for 11 mål og 11 assist for Turn 2 i 4.divisjon, mens det totalt ble det ti kamper for A-laget i 3.divisjon. Totalt står han bokført med 45 A-kamper for Eidsvold Turn.

Kristengård kom til EIF i september og spilte hjemmekampen mot Gjelleråsen, men på grunn av kyssesjuke ble det kun den ene kampen for midtbanespilleren. Nå har han bestemt for å være med også i 2018-sesongen. Det betyr at EIF har sikret seg to gode og viktige tilvekster til troppen foran neste sesong.

Takk for støtten!

Støtt oss!