Pedersen kåret til årets spiller

En rekke priser ble delt ut da A-laget hadde sin årlige avslutningstur i helgen. Jim Freddy Pedersen ble kåret til årets spiller.

EIFs avslutningstur til Lillehammer har vært en årlig tradisjon i mange år. I helgen var laget fra grunnlovsbygda igjen på plass i OL-byen. Der ble det delt ut en rekke priser. Den gjeveste av dem er naturlig nok årets spiller, som spillerne og støtteapparat selv stemmer frem.

Vinner der ble Jim Freddy Pedersen. Midtstopperen leverte en ny solid sesong og vant kåringen like foran keeper Glenn Wilsgård. Ellers stakk Martin Sydtangen av med hele tre priser. Unggutten delte både toppscorerprisen og flest assist med Fredrik Kristiansen, mens fulltrefferen mot Gjerdrum hjemme ble kåret til årets mål. 15 år gamle Markus Sørensen har også imponert og vant prisen som årets unge spiller og mest fremgangsrike spiller.

Her er noen av prisene som ble delt ut:

Årets spiller: Jim Freddy Pedersen
Årets toppscorer: Martin Sydtangen og Fredrik Kristiansen (7 mål hver)
Flest assist: Martin Sydtangen og Fredrik Kristiansen
Mest spilletid: Glenn Wilsgård
Årets unge spiller: Markus Sørensen
Mest fremgangsrike spiller: Markus Sørensen
Årets øyeblikk: Glenn Wilsgård (for redningen borte mot Fet)
Best treningsfremmøte: Magnus Iversen
Årets signering: Marius Rødsrud
Fair play-prisen: Magnus Iversen
Årets humørspreder: Robin Limbodal
Årets botkonge: Jim Freddy Pedersen
Årets mål: Martin Sydtangen (hjemme mot Gjerdrum)

Det ble i tillegg delt ut flere mindre seriøse priser. Jim Freddy Pedersen gikk også til topps i flere av disse.

Takk for støtten!

Støtt oss!