EIF Fotball søker trenere

EIF Fotball søker motiverte fotballtrenere til sine lag i aldersbestemte klasser i ungdoms- og yngres avdeling.

Eidsvold IF Fotball søker motiverte trenere til våre lag i alderbestemte klasser. Dette gjelder både for vår ungdomsavdeling (13 tom 19 år) og yngres avdeling (6-12 år).

EIF ønsker å styrke satsingen på trenere i våre aldersbestemte lag slik at spillere og trenere vil få en bedre sportslig tilbud.

Vi søker deg som:

- Har fotballtrenerutdannelse eller har et ønske om å ta utdannelse.
- Er motivert til å bidra for å gi barn og unge i nærmiljøet et godt fotballtilbud.
- Er ungdom. jente eller gutt. Vi ønsker å engasjere ungdom fra 15 år som trenere, i hovedsak som hjelpetrenere på ulike årganger.
- Er voksen. dame eller mann. Voksne rollemodeller er viktig og vi ønsker å knytte til oss flere trenere i alle aldre.

Eidsvold IF Fotball kan tilby et aktivt fotballmiljø med lag i alle aldersgrupper. Antallet barn som spiller fotball i klubben er sterkt økende så vi ønsker knytte til oss flere fotballtrenere for å øke det sportslige tilbudet.

Vi ønsker å satse på kursing og utdannelse av våre fotballtrenere og klubben støtter kursavgift for alle trenere som ønsker å ta grunnleggende «Grasrottrenerutdannelse» via NFF sitt kursprogram.

Eidsvold IF er en breddeklubb og vi ønsker å skape et spennende og aktivt fotballmiljø på alle nivåer og årganger, bla gjennom motiverte og flinke trenere. I tillegg kursing, tilbyr vi regelmessige trenerforum og ønsker å skape et godt faglig trenermiljø på tvers av årganger i klubben.

Dersom dette er noe for deg eller du ønsker å ta en prat, nøl ikke med å ta kontakt med oss!

Kontakt:

Stian Sund, Sportslig leder, e-mail: stiansund80@hotmail.com, mobil: 97734620

Asbjørn Brandlistuen, Leder EIF Fotball, e-mail: leder.fotball@eidsvold-if.no , mobil 91641774

Takk for støtten!

Støtt oss!