Oppstart fotball for 6 åringer 21.08. kl 17.00

EIF fotball starter opp fotballtreninger for årets 6-åringer (født 2011) mandag 21.08. kl. 17.00. Møt opp på Norgeshusbanen (gressbanen på sørenden av kunstgresset) på Eidsvoll stadion.

EIF fotball ønsker velkommen til alle 6-åringer som ønsker å være med på fotballaktivitet.

Alle jenter og gutter er velkommen til trening mandag 21.08. kl. 17.00. Oppmøte vil være på Norgeshusbanen som ligger på sørenden av kunstgressbanen på Eidsvoll stadion.

Sportslig leder Stian Sund vil være ansvarlig for å få i gang gruppen og vi håper på mange interesserte, både jenter og gutter samt foreldre.

Vi ønsker å tilby alle 6-åringer gratis trening (0,- i treningsavgift) frem til nyttår. (Medlemsavgift til klubben må betales).

Se vedlagt informasjonsskriv for mer detaljer.

Ta kontakt med Stian Sund, tlf: 97734620 eller e-mail: stiansund80@hotmail.com

Velkommen til trening hos Eidsvold IF.

Takk for støtten!

Støtt oss!