Tre poeng i naboduellen!

Marius Rødsrud scoret to ganger i sitt EIF-comeback og EIF vant 2-1 over Eidsvold Turn 2.

Det ble et tett og spennende lokaloppgjør da EIF åpnet høstsesongen mot Eidsvold Turn 2. De første 45 minuttene ble ikke veldig underholdende og severdig med få målsjanser. Bortelaget hadde ballen mest i starten av kampen og fikk en brukbar mulighet da Eiven Solberg headet over. EIF skapte sin første sjanse da Fredrik Kristiansens avslutning etter en corner ble reddet like foran målstreken.

Det var allikevel EIF som skulle få kampens første scoring. Nysigneringen Marius Rødsrud, som ble spilleklar for EIF like før helgen etter halvannet år i Gjerdrum, plasserte ballen flott i hjørnet fra 16-17 meter og hjemmelaget kunne gå til pause med 1-0-ledelse.

EIF fikk også en strålende start på 2. omgang. Jim Freddy Pedersen løftet et frispark inn i feltet, Fredrik Kristiansen fikk stusset videre og fra to meters hold dukket Marius Rødsrud opp og satte inn sitt andre for kvelden. Turn var nære redusering omtrent umiddelbart med en heading fra kort hold, men en strålende redning av Glenn Wilsgård hindret scoring.

Omgangen var som den var før pause, ganske tett og jevn, men de siste tjue minuttene presset bortelaget på. Joakim Madsen skjøt like over da han ble spilt fra alene med keeper, Eiven Solberg avsluttet utenfor alene mot Wilsgård, mens Jim Freddy Pedersen var svært nære selvmål da returen fra en Wilsgård-redning traff han i kneet og gikk centimetere utenfor. Turn ropte også på straffe etter en duell i feltet, men ble ikke hørt. EIF kom på enkelte farlige visitter innimellom, blant annet med et godt skudd fra Fredrik Kristiansen som ble reddet.

To minutter på overtid fikk Turn sin fortjente redusering da Eiven Solberg spilte igjennom Erik Ruud, som satte ballen i hjørnet. Selv om det var igjen et par minutter av overtiden kom reduseringen for sent for Eidsvold Turn. EIF kunne juble over 2-1-seier og passerte samtidig Turn på tabellen.

- Det var godt å starte høstsesongen med en seier. Det var ingen veldig god kamp av oss og Turn skapte mest totalt sett. Da vi fikk 2-0 ble vi kanskje litt for komfortable og Turn virket å gi opp litt en liten periode, men de gjorde noen endringer og kom seg. Siste halvdel av 2. omgang var vi dårlige, men vi holdt intensiteten oppe og moralen er på plass hele veien. Det var viktig for oss med en seier og også moro at Marius scoret to i sin første kamp, sier EIF-trener Kyrre Innstøy.

Klikk her for å lese hva Eidsvoll/Ullensaker Blad skriver om kampen

Klikk her for å lese hva Romerikes Blad skriver om kampen (krever abonnement)

Eidsvold IF - Eidsvold Turn 2 2-1 (1-0)
Eidsvoll stadion
1-0 (40.min) Marius Rødsrud (Markus Sørensen)
2-0 (52.min) Marius Rødsrud (Fredrik Kristiansen)
2-1 (90.min) Erik Ruud
Dommer: Brage Leinan, Holter
Gule kort: Espen Fjeld, EIF. Joakim Madsen, Christian Hageberg og Erik Ruud, Eidsvold Turn 2.

EIFs lag: Glenn Wilsgård - Adrian Dalseth, Jim Freddy Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Dan-Remy Tollefsen Dahl - Espen Fjeld, Markus Sørensen, Robin Limbodal, Martin Sydtangen (Jørgen Olsen 61.min) - Marius Rødsrud, Fredrik Kristiansen

/u94whMIeErtM.JPG

/uXAqWtSWgbEZ.JPG