Innstøy: - Vi er der vi spådde vi skulle være

Mandag starter høstsesongen for EIF med naboduell mot Eidsvold Turn 2. EIFs mål er å bli værende på øvre halvdel av tabellen.

Etter en litt tung periode før sommerferien ble vårsesongen avsluttet med en gledelig 4-1-seier over Gjerdrum. Det sørget for 19 poeng og 7. plass på tabellen. Omtrent som forventet, mener trener Kyrre Innstøy.

- Vi er der vi hadde spådd vi skulle være. Vårsesongen har vært litt opp og ned, men tross alt bedre enn i fjor i en tøffere avdeling. Totalt sett er jeg fornøyd. Vi har også hatt flere debutanter og unguttene har fått spille mye og fått mye erfaring allerede. Det er positivt, sier Innstøy.

- Ekstra artig med Markus Sørensen, som selv om han bare er 15 år har spilt mange kamper. Gledelig også med Martin Sydtangen som har tatt steg og er toppscoreren vår nå, fortsetter han.

Det som dessverre har vært negativt i løpet av våren er de mange skadene som har rammet laget underveis.

- Jeg hadde trodd vi skulle unngå disse skadene. Det var vi gode på i fjor og har fulgt samme oppskrift i treningsarbeidet i år. Det har vært en del skader, men vi ser en positiv tendens nå med flere tilbake i trening. Det hjelper. Vi har fått på plass flere, selv om vi gjerne skulle hatt med EBO også, sier Innstøy.

Espen Berg Ottesen er som kjent ute for resten av sesongen med en alvorlig kneskade. Mot Turn er imidlertid blant annet Jim Freddy Pedersen tilbake etter langvarig skade. Innstøy mener de første kampene etter ferien vil bety mye.

- Høsten blir helt sikkert tøff og starten blir viktig. Da møter vi en del lag rundt oss og bak oss på tabellen. Vi har sagt at vi ønsker å være på øvre halvdel og det er vi såvidt akkurat nå. Så er det noen motstandere vi har lyst til å klå som vi ikke klarte på våren, sier han.

- Det hadde vært morsomt å ta poeng mot de helt i toppen også. Det har vi kapasitet til å klare hvis alt stemmer, vi ikke har for mange skader også videre. Nå gleder vi oss til å komme i gang med kampene igjen, avslutter Innstøy.

Første kamp spilles hjemme mot Eidsvold Turn 2 mandag klokken 19.00.

Takk for støtten!

Støtt oss!