Toppkamp mellom LSK kvinner og Jiangsu Suning Ladies FC (Kina)

EIF inviterer i samarbeid med LSK kvinner og Finstad SK til historisk kamp mellom LSK kvinner og Jiangsu Suning Ladies FC fra Kina. Tirsdag 8. august kl. 14.00 på Finstad Stadion

Tirsdag 8. august kl. 14.00 arrgangere EIF historisk oppkjøringskamp mellom LSK kvinner og Jiangsu Suning Ladies FC fra Kina.

Arrangementet er et samarbeid mellom Eidsvold IF, LSK kvinner og Finstad SK.

Topplaget i Norge, LSK kvinner, møter kinesiske Jiangsu Suning Ladies FC med tidligere LSK spiller Isabell Herlovsen (2011-2016 ? 108 kamper og 100mål for LSK)

Finstad stadion har en fantastisk bra naturgressbane og vi er glade for at banen på Finstad kan brukes.

LSK stiller med blant annet 5 landslagspillere som nå skal kjempe i EM mesterskapet: Trener er Hege Riise som spiller vant OL gull (2000 Sydney), VM gull (1995 i Sverige) og ble kåret til UEFA Golden Player (1993) for å nevne noen av hennes bragder. I Lillestrøm har hun fortsatt suksessen, nå som trener.

Denne kampen er en historisk begivenhet som vi i EIF virkelig håper folk støtter opp om. Vi ønsker å ha fokus på jentefotball og håper denne kampen vil inspirere flere til å prøve denne morsomme sporten.

Vi gir derfor fri adgang til alle, slik at man kan oppleve toppnivået innenfor kvinnefotballen.

Så bli med på fotballfesten tirsdag 8 august klokken 14:00 på Finstad stadion.

Takk for støtten!

Støtt oss!