Avslutter vårsesongen mot Gjerdrum

4. divisjon er halvspilt, men før EIF tar ferie venter et nytt møte med motstanderen fra serieåpningen. Kampen spilles torsdag klokken 19.00.

EIF fikk en god start på årets sesong da Gjerdrum ble slått 3-0 på bortebane i slutten av mars, i det som lenge var en jevn og målløs kamp. Siden den gangen har det vært varierende resultater for EIF og etter halvspilt serie er status 16 poeng og 7.plass etter 13 kamper. Den siste tiden har vært tøff med mange skader og fem tap på de seks siste kampene, men torsdag satser EIFera på tre hjemmepoeng før det blir sommerferie.

Gjestene på sin side har hatt en tung vårsesong. Seier borte over Eidsvold Turn 2 og uavgjort mot Raumnes & Årnes er de eneste fire poengene laget har tatt så langt, og for et par uker siden valgte også trener Ola Jørstad å trekke seg. Det har uansett blitt mange jevne tap for Gjerdrum og en rask kikk på torsdagens tropp viser at dette blir alt annet enn enkelt for EIF. Frem til Kløfta-kampen for noen uker siden var faktisk fjorårets tap for nettopp Gjerdrum for nesten nøyaktig ett år siden det eneste hjemmetapet til EIF det siste året. Da endte det 2-4, etter to sene scoringer av bortelaget. Tidligere EIF-spiller Marius Rødsrud scoret to i den kampen og er også med denne gangen.

Hos hjemmelaget er Espen Berg Ottesen bekreftet ute for resten av sesongen på grunn av kneskaden han pådro seg mot Skedsmo 2. Midtstopper Jim Freddy Pedersen er fortsatt ute med strekk, mens Robin Limbodal (ferie) og Simen Martinsen (jobb) heller ikke spiller. Gledelig er det at Adrian Dalseth og Dan-Remy Tollefsen Dahl er tilbake i troppen.

Kampstart på Eidsvoll stadion torsdag er klokken 19.00.

Takk for støtten!

Støtt oss!