Møter nytt topplag mandag

EIF er inne i et kampprogram med flere av avdelingens beste lag. Mandag er det Aurskog-Høland som kommer på besøk.

De siste ukene har vært tøffe for EIF, som med mange skader og møte med flere av avdelingens beste lag har tatt få poeng. 3-0-seieren hjemme over Hauerseter ble en opptur, men det er også de eneste poengene laget står med de siste fem kampene.

Mandag blir det en ny hard utfordring. Aurskog-Høland gjorde en sterk sesong i 3.divisjon i fjor og ville uten serieomlegging berget seg med soleklar margin. De åpnet sesongen med to strake tap, men har blitt bedre og bedre. I forrige runde ble det 3-3 i en forrykkende kamp mot serieleder Gjelleråsen, mens Hauerseter ble slått 4-3 i et ellevilt overtidsdrama uken før. Keeper Mathias Hoftvedt ble forøvrig utvist i forrige runde og spiller ikke mot EIF.

For EIFs del er det fortsatt noen forfall. Espen Berg Ottesen ble skadet i kneet mot Skedsmo 2 og er ute på ubestemt tid, mens Jim Freddy Pedersen fortsatt sliter med strekk. I tillegg mangler blant annet Simen Martinsen, Adrian Dalseth og Dan-Remy Tollefsen Dahl, så det er ikke mange forsvarsspillere tilgjengelig. Heldigvis er Heine Lundahl og Stian Halberg tilbake for fullt og med i mandagens kamp.

Forrige gang lagene møttes var i 2015. Da endte det med to klare Aurskog-Høland-seire, med henholdsvis 6-1 og 4-0. I 2014 ble det 3-3 på Høland, mens EIF vant hele 8-2 på hjemmebane.

Kampstart på Eidsvoll stadion mandag er klokken 19.00.

Takk for støtten!

Støtt oss!