Keepersøndag 28.05. kl. 16 - 18

EIF fotball arrangerer keepersøndag 28.05. kl. 16 - 18 på Eidsvoll Stadion. Keepersøndager er hovedsakelig et tilbud for klubbens trenere for å bidra til å heve kompetansen for keepertrening og øvelser for keepere i de ulike lagene

EIF fotball arrangerer keepersøndag 28.05. kl. 16 - 18 på Eidsvoll Stadion.

Keepersøndager er hovedsakelig et tilbud for klubbens trenere for å bidra til å heve kompetansen for keepertrening og øvelser for keepere i de ulike lagene.

Først og fremst ønsker vi at flest mulig trenere stiller opp, men trenger også keepere fra de ulike årgangene for å gjennomgå og vise øvelser.

Program for dagen:

16.00 - 18.00 Trenere og keepere samles på kunstgresset for keepertrening og veiledning.

-Vi ønsker at trenerne er med slik at Espen kan gi råd om øvelser og gi generell veiledning for keepere.

Vi oppfordrer alle trenere og spillere som vil være keepere til å møte opp!

Dersom dere har spørsmål ta kontakt med sportslig leder Stian Sund, tlf 97734620 eller e-mail: stiansund80@hotmail.com

Takk for støtten!

Støtt oss!