Status Årsmøte vedtak

EIF Hovedstyre (HS) har ansvar for å følge opp vedtak fattet av medlemmene på årsmøtet. Styret har behandlet vedtakene som ble besluttet på årsmøtet 2017. Her finner du beslutninger og status for videre fremdrift

Sak 1 Trening på tvers av idrettene i EIF

Besluttet av medlemmene på Årsmøtet at HS fortsetter arbeidet med integrering sosialt, sportslig, praktisk og økonomisk for barn som deltar på flere aktiviteter. Videre at klubben søker å samkjøre/koordinere pr års trinn, i alle fall for de minste

Sak 1 og 2 henger nøye sammen når det gjelder å tilrettelegge, slik at økonomi ikke blir avgjørende for at barn og unge blir med i EIF. Styret har først og fremst tatt tak i hovedtema trening på tvers av idrettene under sak 1 og her vil Gruppelederne koordinere for best mulig tilrettelegging.

Utdrag HS referat :

7.

ÅRSMØTE SAK: TRENING PÅ TVERS AV IDRETTENE

Besluttet:

Enstemmig

Asbjørn leder arbeidet og koordinerer med Jan-Erik. Frist satt før sesongstart for håndball i september

AB

Sak 2. Bedret sosial profil på treningsavgifter

Denne saken adresserer to saker, HS har derfor splittet saken i to oppgaver.

2A: Noen familier har store utgifter i forbindelse med aktivitet for barna. Dersom man har flere barn i idretter økes både den økonomiske og praktiske terskelen for at barn kan delta flere steder. Medlemmene ber derfor HS å se på et «økonomisk tak»

HS har besluttet følgende:

Det settes for 2017 ett familie tak på treningsavgifter på totalt 7 500kr. Dette er eks medlemsavgift. Her kan man velge familiemedlemskap til 900kr. Totalt vil en familie ha et tak på 8 400kr pr år i EIF

HS besluttet også å innføre Sosiale kriterier, her kan familier ved spesielle tilfeller søke om å få ettergitt hele eller deler av treningsavgift og medlemsavgift, slik at barn og unge kan delta i aktivitetene våre. Uavhengig av familiens økonomiske situasjon.

All informasjon om trening og medlemsavgifter finner man her på våre nettsider under fanen Medlemservice

2B: Samkjørt utstyrsavtale, slik at foreldre slipper å kjøpe unødvendig mye utstyr til barna

Vi har samkjørte utstyrs avtaler som varer til mai 2018 og en grundig jobb vil gjøres for å vurdere en best mulig avtale for EIF når disse reforhandles. Arbeidet med dette vil startes etter sommeren.

Utdrag HS referat ;

8.

ÅRSMØTE SAK: BEDRET SOSIAL PROFIL PÅ TRENINGSAVGIFTER

Besluttet:

Enstemmig

Tak på treningsavgifter for en familie er satt til 7 500kr for 2017. Gjelder barn under 18år. Det ble også besluttet at man ved spesielle tilfeller kan familier søke om å få ettergitt hele eller deler av treningsavgift og medlemsavgift.

KRH

April

Saken inneholdt også et punkt om utstyrsleverandør. Denne saken følges opp av Jan-Erik

JEP

Q3 2017

Sak 3. Dalbakken

EIF Hopp ønsker å sette i gang et prosjekt for å få liv i Dalbakken igjen. Dette er et meget spennende prosjekt for EIF. Dette ble også besluttet av medlemmene og Leder Hopp, Edgar Fossheim styrer fremdriften i dette prosjektet. Oppdatering av fremdrift legges ut her på vår web side.

Sak 4. Utvidelse klubbhus/driftsbygning

Saken ble trukket på Årsmøte

Sak 5. Medlemskontingent

De besluttede satsene er oppdatert på nett og kontingent blir nå fortløpende sent ut til medlemmene våre.

Takk for støtten!

Støtt oss!