JIPPI - det ble siere i B-finalen

I helgen spilte vi Kolbotn cup - og vant B-finalen :)

I helgen deltok vi i Kolbotn cup, pulja i innledende runder var "tøff". Vi kom heller ikke opp på nivået vi ønsket i disse kampen.

Vi begynte tidlig lørdag morgen, første kamp var 08:30 (så vekkeklokkene stod på 05:15 denne dagen zzzzzz) Vi hadde 3 kamper frem mot kl 12:00

Det ble tap mot Ski og Asker, så spilte vi uavgjort mot Froger/Nit-Hak. Vi kom da på sisteplass i vår pulje.

Så 1/4-finalen i B- var kl. 17:40 - så vi fikk noen timer i hallen, her slår vi Byde-monolittene/Njård/Ullern med 3 mål og er klare for 1/2-semifinale på søndag.

i Semifinalen møter vi Kolbotn og vinner med 7 mål. I finalen møter vi Frogner/Nit-Hak, blir en jevn og tøff finale, men vi leder gjennom hele kampen og vinner 13-10.

Alle lagene fra vår pulje, kommer til finale (så vår pulje var nok tøff) i A-finalen var Ski og Asker, hvor Asker vinner

Vi er stolte av gutta, i finalen viser de tæl, innsatt og godt lagspill og god lagmoral.

Takk for støtten!

Støtt oss!