Dagens fellesdugnad flyttes til 1. juni kl 18 pga regnvær.

På grunn av regn og fortsatt meldt regn utover dagen i dag (30. mai) så flyttes oppsatt fellesdugnad til torsdag 1. juni fra kl. 18.00 Planen var å rake og klippe på bane 2 samt male resten av klubbhuset og det er ikke optimalt når det regner og er så vått. Vi håper på bedre vær frem til torsdag og håper fremdeles en del har mulight til å stille opp!

Dugnaden 30. mai flyttes til torsdag 1. juni fra kl. 18.00

På grunn av regn og dårlig vær flytter vi dugnaden til torsdag 1. juni fra kl. 18.00. Dette da klipping og raking av bane2 samt maling står på planen og dette er ikke optimalt i regnvær og bløt bane.

Håper fremdeles at mange kan møte på torsdag!

Fellesdugnad på Eidsvoll Stadion tirsdag 23.05. og 30.05. fra kl. 18.00

Vi trenger hjelp av våre medlemmer til å rydde opp litt og gjøre det triveligere rundt Eidsvoll Stadion. Samtidig trenger vi å utføre litt lett vedlikehold på anleggene våre.

Håper mange har mulighet til å bidra til dette enten tirsdag 23. mai eller tirsdag 30. mai. Begge dager starter vi opp kl. 18.00

Litt av det vi må gjøre:

- Klargjøre Norgeshusbanen (Bane2) på sørsiden av kunstgresset. Rake banen og generell rydding av småkratt og annet rundt banen.

- Male et strøk på forsiden av klubbhuset

- Rydde i området rundt banene for søppel og annet

- Gå over mål og annet utstyr for å få en status på hva som må repareres

- Få montert opp igjen stadionuret på veggen på klubbhuset

- Generell småvedlikehold på skilter og gjerder rundt banen

Du bidrar med det du kan og vi håper noen har mulighet til å ta med seg:

Trillebårer, rakeriver, motorsag/ryddesag, div verktøy og hammer

Velkommen til fellesdugnad for anleggene våre - Håper mange har mulighet til å stille!

Hilsen EIF Fotball

Takk for støtten!