Tine Fotballskole 26. - 30. juni 2017

Eidsvold IF arrangerer tradisjonen tro Tine Fotballskole i sommer. I år vil det være i perioden 26. juni - 30. juni. Arrangementet vil være på stadion og vare fra 10:00-15:00 hver dag, og nytt i år er at vi kjørert fullt opplegg for alle mellom 6 - 13 år.

Eidsvold IF arrangerer tradisjonen tro Tine Fotballskole i sommer. I år vil det være i perioden 26. juni - 30. juni. Arrangementet vil være på stadion og vare fra 10:00-15:00 hver dag.

Nytt i år er at vi kjørert fullt opplegg for alle mellom 6 - 13 år.

Fotballskolen vil passe for barn i alderen 6-13 år. Pris pr. deltaker vil være 1000,- med en søskenmoderasjon 30%.

Siste dag blir det også grilling av pølser. Deltakerne må ha med matpakke hver dag, men drikke står vi for. Det vil være mulighet for påfyll av drikke.

Instruktørene på fotballskolen vil være eldre spillere i EIF.

Påmeldingen kan gjøres på to måter. Elektronisk, eller man kan møte opp på stadion og betale kontant. Nedenfor beskriver vi fremgangsmåtene.

Elektronisk:

Logg deg inn i nettbanken og betal summen som nevnt ovenfor. Kontonr. 9866.05.01568

Lagre kvitteringen på pc og legg den som vedlegg når du sender mailen til tine.fotballskole.eidsvoll@gmail.com Mrk. Påmelding

Det som må være med i mailen er:

* Fornavn og etternavn på spiller.

* Fødselsdato

* Tlf til foreldre/foresatte

Siste frist for elektronisk påmelding er 22.juni

Oppmøte på stadion:

Møt opp på stadion 20.juni mellom klokka 18:00-20:00. Her vil betalingen foregå kontant

og det er derfor viktig at dere fyller ut slippen på neste side. Fint om dere har "akkurat

beløp", siden det kan være vanskelig med veksel.

Last ned invitasjon til høyre øverst i nyhetsartikkelen for fullstending informasjon om Tine Fotballskole.

Deltakere på Tine Fotballskole får:

* Tine T-skjorte

* Tine-sekk

* Diplom

* Et Tine-produkt hver dag på fotballskolen

* Fotball og drikkeflaske

Spørsmål? Ta kontakt med ansvarlige for fotballskolen:

Tina Knutsen: tine.fotballskole.eidsvoll@gmail.com - tlf 926 20 217

Vi håper å se mange glade barn også ved årets Tine Fotballskole på Eidsvoll Stadion - VELKOMMEN

Du kan lese mer om Tine Fotballskole HER.

Takk for støtten!

Støtt oss!