Tiende strake hjemmeseier!

EIF tok sin tiende seier på rad på hjemmebane i 4.divisjon da mandagens kamp endte med en fullt fortjent 2-0-seier over Lørenskog 2.

EIF fortsetter å imponere på eget kunstgress i 4.divisjon. Ikke siden juni i fjor har et lag reist hjem med poeng fra Eidsvoll stadion, og heller ikke Lørenskog 2 skulle klare det mandag kveld.

1.omgang var jevnspilt med få målsjanser å melde om. Gjestene hadde ballen mest, men EIFs solide defensive rekke ryddet fint unna. I motsatt ende viste unggutten Martin Sydtangen at han er i god form om dagen. 22 minutter var spilt da han var sikker alene med keeper og sendte EIF i ledelsen. Like før pause var Sydtangen igjen i sentrum da hans meget presise corner endte i scoring. Ballen stusset såvidt borti hodet til Magnus Iversen på vei videre inn i nettmaskene og dermed 2-0.

Etter en jevn 1.omgang var det total EIF-dominans etter pause. Sjansene florerte, og spesielt Magnus Iversen var nære. To ganger ble heading fra kort hold mesterlig reddet av keeper, der den ene attpåtil ble slått opp i tverrliggeren og ned på strek, mens samme mann headet i stolpen etter en corner. Espen Berg Ottesen var også meget nære med et skudd like utenfor. Lørenskog 2 yppet seg med et skudd i tverrliggeren, men det meste handlet om EIF.

Magnus Iversen var centimetere unna på et godt Stian Halberg-innlegg, mens spisskollega Fredrik Kristiansen skjøt over alene med keeper før han hamret ballen i stolpen og ut minutter senere. 3-0-målet kom imidlertid aldri, og i sluttminuttene var Lørenskog 2 nære redusering. Først da Glenn Wilsgård reddet mesterlig, og deretter da Stein Vidar Fjeldvang reddet på streken etter en corner. Til tross for et par skremmeskudd hadde EIF ganske god kontroll på oppgjøret, og i sluttminuttene fikk også bortelaget en spiller utvist for munnbruk.

Det ebbet ut med 2-0 og dermed EIFs tiende strake hjemmeseier i serien. Med 12 poeng på de første seks kampene har EIF plassert seg på øvre halvdel av tabellen og fått en god start på årets sesong.

Vi gratulerer også unggutten Sondre Aasen med debuten for EIFs A-lag!

Eidsvold IF - Lørenskog 2 2-0 (2-0)
Eidsvoll stadion
1-0 (22.min) Martin Sydtangen (Heine Lundahl)
2-0 (41.min) Magnus Iversen (Martin Sydtangen)