Rent og pent - den nye lagsdugnaden i EIF

Nå kan laget ditt bidra til rene flater og trivelige forhold for alle våre medlemmer og besøkende i Råholthallen og på Eidsvoll stadion. Laget får 5000kr til sportslig eller sosiale formål. Man kan nå søke for to dugnadsperioder: 1: juli, august og september eller 2: oktober, november og desember

SESONGAVSLUTNING 2018 - EIF HÅNDBALL

EIF håndball inviterer til sesongavslutning 24. mai 2018. Vi ønsker alle spillere, trenere, støtteaparatm foreldre, besteforeldre og andre som ønsker å være med på å takke våre spillere og trenere for årets sesong.

Innstøy gir seg som EIF-trener

Mandag informerte Innstøy spillerne om at Fu/Vo-kampen blir den siste som EIF-trener.

Klart tap på Skedsmo

Mandag kveld ble en trist EIF-affære med null poeng, fem baklengsmål og alvorlig kneskade på kaptein Magnus Iversen.

Tine Fotballskole - 25. tom 29. juni - Påmelding åpen

Årets Tine Fotballskole arrangeres 25. tom 29. juni og er for alle jenter og gutter i alderen 6 til og med 13 år. Påmeldingen er nå åpnet.

Endelig seier!

EIF tok årets første trepoenger da Raumnes & Årnes ble slått 3-0.

4 nye klubbdommere som kan dømme 9'er kamper

Klubben har nå 4 nye dommere som er kurset for å dømme 9'er kamper i 12- og 13 års serien. Vi gratulere med innsatsen og ønsker dem lykke til. I tillegg er det mange klubbdommere som ble kurset tidligere i år og kan dømme 5'er og 7'er kamper.

Viktig hjemmekamp mot Raumnes & Årnes

EIF imponerte mot Kløfta sist, men fikk ikke med seg poeng. Dermed er det to lag uten seier som møtes onsdag.

Vi er klare for Norgehuscup Håndball - 1 mai

Velkommen alle Håndballvenner! Nå nærmer det seg NorgeshusCup 2018 og vi som arrangør gleder oss veldig! Vi venter mye spiller glede og høy stemning blant de 43 lag som skal delta.

Nære poeng mot topplaget

EIF leverte årsbeste etter pause og kunne fått med seg poeng mot topplaget Kløfta.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Eidsvold Idrætsforening

Besøk våre lagsider

Takk for støtten!