Tredje strake seier etter drømmestart

EIF ledet 3-0 etter 24 minutter og la grunnlaget for sin tredje strake seier da Sørumsand måtte reise hjem uten poeng.

Jakter tredje strake i høstens første hjemmekamp

Et EIF-lag på høstjakt tar imot Sørumsand i mandagens kamp.

Viktig seier i bunnoppgjøret

EIF hadde etterhvert god kontroll i bunnoppgjøret mot Fet og dro hjem med tre meget viktige poeng.

Snart starter håndballsessongen

Snart er sommeren slutt , og våre lag starter opp treningen

Norgeshus CUP fotball 2018 - meld på ditt lag!

Bli med på fotball cup for jenter og gutter helgen 22-23 september 2018 - gratis påmelding!

Drømmestart på høstsesongen

EIF gikk rett i strupen på Eidsvold Turn 2 og ledet 4-0 før det var spilt en halvtime av torsdagens lokaloppgjør. Det sikret tre viktige poeng.

Starter viktig høstsesong med nabooppgjør

EIF satser på en langt bedre poengfangst i høstsesongen enn på våren. Første mulighet til det blir på Myhrer torsdag.

Testimonial-kamp for Iversen

Magnus Iversen er inne i sin tiende sesong i EIF. Lørdag blir det show-kamp på Eidsvoll stadion.

Er du født i 2012 og ønsker å spille fotball i EIF

EIF Fotball starter opp med treningstilbud for jenter og gutter født i 2012 - Onsdag 8. august kl. 17.00 på Eidsvoll Stadion

Her er EIFs nye trenerteam

Roy Arne Berg kommer inn i A-lagets trenerteam sammen med Frode Berget og Oskar Ekstrøm.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Eidsvold Idrætsforening

Besøk våre lagsider

Takk for støtten!