Kiosken på Eidsvoll Stadion har åpnet for sesongen

Kiosken på stadion har nå flyttet inn på klubbhuset og vil være åpen mandag - torsdag 18.00 - 20.30. I tillegg vil den være åpen på alle A-lagskamper og enkelte dager med mye aktivitet.

Fra glede til fortvilelse på overtid

EIF-spillerne jublet som besatt da innbytter Lars Kristiansen satte inn 1-0 på overtid, men med kampens siste spark på ballen sikret bortelaget ett poeng.

Jakter nye poeng mot Fet

Mandag spilles årets andre seriekamp når Fet kommer på besøk til Eidsvoll stadion.

Lek med ball - tirsdager 17.00 - 18.00

Lek med ball er et tilbud for jenter og gutter født i 2012-2014 (4-6 år) og har aktivitet på Eidsvoll stadion på tirsdager kl. 17.00 - 18.00 Påmelding til aktiviteten er nå åpen via eget påmeldingskjema på nettsiden.

Åpnet med uavgjort i lokaloppgjøret

Fredrik Kristiansen reddet ett poeng med sin 2-2-scoring like før slutt i en sjanserik serieåpning mot Eidsvold Turn 2.

Nærmer seg seriestart

9.april spiller A-laget årets første seriekamp. Her kan dere lese om status på troppen noen dager før det braker løs.

Godt oppmøte på Årsmøtet

50 personer deltok og fikk i tillegg til det vanlige programmet med seg kåring av hele 5 nye Æresmedlemmer, utdeling av innsatspokaler og årets ildsjel. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Øyvind Cock-Olsen tildelt livslangt Æresmedlemskap

Øyvind runder snart 40 år som kasserer for hoppgruppa og har i en årrekke vært en tillitsmann for EIF. Det ønsket klubben å markere ved å dele ut den høyeste utmerkelsen klubben har. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)