Er du født i 2012 og ønsker å spille fotball i EIF

EIF Fotball starter opp med treningstilbud for jenter og gutter født i 2012 - Onsdag 8. august kl. 17.00 på Eidsvoll Stadion

Her er EIFs nye trenerteam

Roy Arne Berg kommer inn i A-lagets trenerteam sammen med Frode Berget og Oskar Ekstrøm.

Avsluttet vårsesongen med sterkt poeng

EIF fikk en opptur i siste kamp før ferien da Kløfta ble holdt til 0-0.

SOMMERFERIE

De fleste lag har nå tatt sommerferie, noen holder det igang, da de skal på cup etc.

Klubbapp

Nå har du som er medlem av EIF tilgang til klubbappen tilknyttet EIF sin hjemmeside

Nære poeng mot OBOS-preget Ull/Kisa

Ull/Kisa 2 kom til Eidsvoll stadion med en tropp bestående av spillere med bred erfaring fra nest øverste nivå, men EIF klarte nesten å kapre ett poeng.

Kjempet til seg etterlengtet poeng

Etter seks strake tap tok EIF endelig poeng igjen da et sterkt Strømmen 2-lag ble holdt til 1-1.

EIF Fotball inviterer til "Ungdomskveld" fredag 22.06. kl. 18.30

Fredag 22.06. kl. 18.30 ønsker vi velkommen til "Ungdsomskveld" i salen på Klubbhuset.

Bittert tap i målfest

EIF hentet opp Rælingens 3-1-ledelse, men to kalddusjer på tampen sørget for nok et tap.

Spiller fra EIF på regional talentsamling

Helgen 8-10. juni arrangerer Håndballforbundet region Øst - regional talentsamling i Rakkestad for spillere født 2003 Her er EIF så heldige å få med 6 spillere (3 jenter og 3 gutter)

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Eidsvold Idrætsforening

Besøk våre lagsider