Eidsvold Idrætsforening

Æresmedlemmer

Eidsvold IF – Æresmedlemskap

Bakgrunn: Æresmedlemskap er klubbens høyeste hedersbevisning. Denne kan tildeles medlemmer som gjennom lang tid har gjort mye for klubben og har vært medlem av klubben i minimum 10 år.

Hensikt: Eidsvold IF ønsker å vise respekt og takknemmelighet til personer som over år har bidratt til drift og utvikling av klubben.

Kriterier: Æresmedlemskap kan bevilges til medlemmer som har utført usedvanlig fortjenestefullt arbeid for klubben gjennom mange år, eller i en eller flere spesielle saker som har fått stor betydning for klubben.

Eller: Gjennom mange år, så vel sportslig som administrativt, har betydd svært mye for miljø, samhold og trivsel i klubben. Ved spesielle tilfeller kan Styret velge å tildele direkte æresmedlemskap.

Innhold: Æresmedlemmer får et livslangt og gratis medlemskap i klubben. Den som utnevnes til æresmedlem skal motta et synlig bevis på utnevnelsen i form at et spesiallaget diplom og Pin.

Kåring: Forslag sendes til styret innen februar hvert år. Skriv noen ord og legg gjerne med et bilde av kandidaten i en liten søknad. Send denne til kontakt@eidsvold-if.no. Styret vil så velge hvem som får årets pokal og utnevnelsen vil skje på klubbens Årsmøtet i mars

Generell info: Diplomet undertegnes av klubbens sittende formann. Det skal opprettes et arkiv over æresmedlemmene med begrunnelse for tildelingen. Denne publiseres på klubbens hjemmeside

Her er oversikt over våre Æresmedlemmer

Utnevnt 2018