Eidsvold Idrætsforening

Utstyrsavtaler

EIF har for tiden to aktive utstyravtaler:

Håndball

Håndballen har en utstyrsavtale med HUMMEL og Sport1 på Jessheim Storsenter. Sport1 har en EIF utstilling med klubbkolleksjonen samt et godt utvalg av størrelser. Husk å si at du kommer fra EIF for å få klubbrabatt! Alt du handler av HUMMEL bidrar til bonus for klubben!

Fotball

Fotballen har en utstyrsavtale med Scantrade og G-Sport på Eidsvoll AMFI. Fotballen bruker UMBRO drakter til bekledning. Videre er merkene Mizuno, Wemove, OR, Scott og Thorlo inludert i avtalen. Besøk G-Sport for å handle klubbkolleksjonen, se også egen EIF Fotball Webshop for fullt sortiment. Alt du handler av nevnte merker på G-Sport og i EIF Fotball Webshop bidrar til bonus for klubben!

G-Sport har en EIF utstilling med klubbkolleksjonen samt et godt utvalg av størrelser. For å handle på avtalen trenger du et medlemskort som utstedes av G-Sport.

Forpliktelser

Som en del av utstyrsavtalene er EIF forpliktet til å kun bruke henholdsvis Umbro og Hummel drakter i kamper. Alle spillere for utlevert en drakt av EIF. Alle trenere og hjelpetrenere skal være kledd i utstyr iht avtale når de er på treninger, kamper, arrangement og ellers når man representerer klubben.

Forutsigbarhet på avtaler

Begge utstyrsavtalene går ut våren 2018. EIF vil i god tid før avtalene går ut innhente tilbud fra relevante leverandører for å sikre best mulig avtale for EIF og medlemmene. Det vil komme mer info på hjemmesidene til EIF innen et eventuelt bytte foretas.

EIDSVOLD IDRÆTSFORENING
NYVEGEN 37
2070 RÅHOLT
Org.nr 971 270 551

kontakt@eidsvold-if.no

Flest mulig, lengst mulig i EIF!