Eidsvold Idrætsforening

Databehandling og personvern

Retningslinjer for idrettens databehandling - Bransjeregler for Idrett

1. FORMÅL

Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF) har som personvernmål å fremstå som en profesjonell og seriøs aktør ved behandling av personopplysninger.

Alle tilsluttede organisasjonsledd skal få organisatorisk gevinst ved elektronisk behandling av medlemmenes personopplysninger.

Normene skal gjøre det enkelt for alle som arbeider med medlemsdata å holde seg innenfor norsk lov og idrettens normer og opptrer likt overfor medlemmene.

Medlemmenes personvern skal sikres, og den enkelte skal ha kontroll med behandlingen av egne personopplysninger.

Normene omfatter enhver bruk av personopplysninger som innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering ved hjelp av elektroniske hjelpemidler.

Les mer om databehandling og personvern her.

EIDSVOLD IDRÆTSFORENING
NYVEGEN 37
2070 RÅHOLT
Org.nr 971 270 551

kontakt@eidsvold-if.no

Flest mulig, lengst mulig i EIF!