Eidsvold Idrætsforening

Hvordan finne frem til Eidsvoll Verk stasjon

Hvordan finne fram til Eidsvoll Stadion

EIF Vandrelaget holder til i klubbhuset på Eidsvoll Stadion som ligger på Råholt.

Dersom du kommer fra Oslo-kanten tar du av E6 ved avkjøring mot Råholt og kommer opp på den store rundkjøringen. Du tar av rundkjøringen i første avkjøring [Se detaljkart] og kjører mot Råholt på Trondheimsvegen. Et oversiktskart finner du her. Du får etter hvert Råholt kirke på høyre hånd. På et detaljert kart over nærområdet til Eidsvoll Stadion er det med rød strek indikert hvordan du kjører for å komme til klubbhuset på Stadion. Kommer du med tog kan du gå av på Eidsvoll Verk Stasjon og gå noen hundre meter til klubbhuset på Eidsvoll Stadion. Se det samme detaljkartet.

Kommer du nordfra på E6 skal du ta av E6 ved avkjøringen mot Eidsvoldbygningen. I skrivende stund er parsellen av E6 mellom Råholt/Dal og Minnesund under ombygning og trafikken blir periodevis omdirigert over Råholt i Trondheimsvegen. Et oversiktskart som viser veien fra E6 kommer senere når ombygningen er ferdig. I denne perioden følg skilting mot Eidsvoldbygningen, og på et detaljkart ser du kjøreruta videre mot Eidsvoll Stadion når du har kommet inn på Trondheimsvegen.

Innkjøringen til Eidsvoll Stadion ble endret i juni 2010, og er nå direkte fra Nyvegen - ved skilt "Nyveien 37"  - nordøst for klubbhuset på Eidsvoll stadion på Råholt litt nede i bakken i Nyvegen.

Ved serievandringene møtes vi normalt i møterommet i kjelleren på klubbhuset - trapp ned lengst til høyre på klubbhuset. (Se bildet nedenfor).  Ved større arrangementer møtes vi normalt i storsalen i 1ste etasje - inngang midt på klubbhuset.

Oppdatert 21. oktober 2011

EIDSVOLD IDRÆTSFORENING
NYVEGEN 37
2070 RÅHOLT
Org.nr 971 270 551

kontakt@eidsvold-if.no

Flest mulig, lengst mulig i EIF!