Eidsvold Idrætsforening

Grunnlovsvandringen 2014

Grunnlovsvandring 2014

I forbindelse med feiring av at det i 2014 er 200 år siden Norges Grunnlov ble skrevet i mai 1814, vil det bli arrangert Grunnlovsvandringer rundt omkring i Norge. Eidsvold Idrætsforening Vandrelaget vil ha sitt arrangenent lørdag 26.april og søndag 27.april. Start/mål ved Eidsvollsbygningen.

Eidsvold Værk Musikkorps vil spille ved åpningen lørdag kl. 10.00. Ordfører i Eidsvoll, Einar Madsen, har sagt ja til å åpne arrangementet og klippe snora som markerer starten på Grunnlovsvandringa.

Distanser: 2, 5, 10 og 15 km. Alle løypene vil gå delvis langs Andelva. Her går Pilegrimsleden, Industihistorisk sti og Rondanestien.

Nytt stempel hver dag.

Premiering:Pin og diplom.

Deltagerne vil få anledning til delta i en quiz med spørsmål fra begivenhetene i 1814 og andre aktuelle temaer knyttet til Eidsvoll. De beste "quizerne" vil bli premiert.

Vandrelaget har fått laget en T-skjorte med logoen vist til venstre på forsiden av skjorta, og med den offisielle logoen til jubileumsfeiringen på ryggen. Klikk på denne linken T-skjorte Grunnlovsvandring for å se T-skjorta avbildet.

EIDSVOLD IDRÆTSFORENING
NYVEGEN 37
2070 RÅHOLT
Org.nr 971 270 551

kontakt@eidsvold-if.no

Flest mulig, lengst mulig i EIF!